3 eksikle maç kazanılmaz

Eskişehir’in yedi milletvekili bulunuyor. Hepsini bir arada görebilmek ne yazık ki mümkün olmuyor

9 Şubat 2019 09:11
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’in yedi milletvekili bulunuyor. Hepsini bir arada görebilmek ne yazık ki mümkün olmuyor. En son 2015 yılında Eskişehir’in 6 milletvekili AK Parti Milletvekili Nabi Avcı’nın organizasyonuyla bir araya gelmişti.  
Kaan Özcan 09.02.2019
AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay, CHP Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel aynı masada buluşmuştu.  Ortaya çıkan bu tablo Eskişehir’in sorunlarının çözümü için, Ankara’da kentin vekillerinin tek yürek olacağı umut edilmişti. Ne yazık ki öyle bir durum söz konusu olmadı! Çünkü o yıllarda vekiller bir daha bu şekilde bir araya gelmedi, gelemedi. Aradan 4 yıl gibi bir zaman geçti. Eskişehir’in vekil sayısı 6’dan 7’ye yükseldi.  Önceki gün daha önce rastlamadığımız bir fotoğraf gazetelere servis edildi.  Neydi o fotoğraf?  AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü aynı fotoğraf karesinde… Dört milletvekili bir araya gelmiş, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret ederek zor günler geçiren Eskişehirspor için destek istemiş. Son günlerde milletvekillerinden böyle güzel bir hareket göremiyorduk. Yerel seçim öncesi Eskişehir’in ruhuna yakışır bir biçimde bir araya gelinmesi herkesi mutlu etti.  Eskişehirspor için bir araya gelebilen vekiller gelecek adına umut verdi diyebiliriz. Ancak Eskişehir sadece 4 milletvekilinden ibaret değil.  AK Parti Milletvekili Harun Karacan, MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu neden Bakan ziyaretine katılmadı? Vekiller zor günlerde bir araya gelip sorun çözmek istiyorsa önce takım olmalı! Tam kadro sahaya çıkmalı… Eskişehirspor için bir adım atılacaksa kentin 7 milletvekili de destek vermeli.  Eskişehir’i zor maçlar bekliyor. Bunu hepimiz biliyoruz!  Kadromuz yedi kişilik… Kulübede bekleyen 3 vekilimiz de Es-Es için artık sahada yerini almalı! Çünkü 3 eksikle maç kazanılmaz. Hem de takım ruhu olmadan asla kazanılmaz! Artık takım olun ve bu maçı kazanın! Kazanın ki, tarih sizin mücadelenizi altın harflerle yazsın!

SORUYORUM?

Alpu’ya yapılması planlanan Kömürlü Termik Santral ihalesi altıncı kez ertelendi. Yetkililer artık bu projeden vazgeçtiğini ne zaman açıklayacak? 

TRAMVAY DEDİKODULARI

Vatandaşların gündemi siyaset… Kahvehanelerde siyaset, parklarda siyaset, duraklarda siyaset, tabi tramvay içinde de gündem siyaset… Bu aralar kentin dört bir yanında siyaset konuşuluyor diyebiliriz. Ancak vatandaşın kafasının karışık olduğu söylemek mümkün… İki arkadaş konuşuyor “Hangi partiye oy vereceksin?” sorusuna, “Daha karar veremedim. Belediye seçimlerinde parti umurumda değil ben isme oy veririm” cevabını veriyor.  Kimisine göre de isimlerin hiçbir önemi yok. Parti logosu onun için daha anlamlı logoyu görüyor ve oyunu veriyor. Adaylar seçimde etkili olmak istiyorsa tramvaya binmeli vatandaşın nabzı orada daha farklı atıyor. Benden küçük bir tavsiye…

GÜVENDEYİZ

Vali Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ın da katıldığı bir toplantı ile 2018-2019 eğitim öğretim yılını değerlendirdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Okul önlerinde ve okullarda alınan güvenlik önlemlerine dikkat çeken Çakacak kamera sayılarının da artırılacağını duyurdu. Valilik ve Emniyet okul güvenliğine çok önem veriyor. Veliler de güvenli eğitime verilen önem nedeniyle çok mutlu…  Eskişehir boşuna en güvenli şehir ilan edilmemiş…  Valilik ve Emniyet’in güvenli şehir için çabaları takdirle karşılanıyor… 

Kaan Özcan 09.02.2019 Bir fotoğraf bin hikaye
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi