3 Aralık ikizler dolunayı

AstroMah yazdı

3 Aralık 2017 09:31
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
3 Aralık’ta İkizler burcunda oluşacak Dolunay, Merkür Retrosuyla aynı güne denk gelmektedir.  Bir önceki yazım ile retroyu ve yaşanabilecekleri anlatmıştım. 
Dolunay’da, 11 derecedeki Ay-Güneş ve Neptün’ün oluşturduğu gergin açı ile ortamlar gerilebilir. Retrodan çıkan Neptün’ün sisleri dağılacağından,  gerçekler aydınlamaya başlayacaktır. Merkür retrosu da gizli saklı konuları yanlışlıkla ortaya çıkaracak enerjiye sahip.
 E postalara, trafiğe, yolculukla ilgili her detaya, sözleşmelere dikkat edilmesi gerekiyor. Yine Dolunay, Yay stelyumu ve Merkür retrosu birlikte olunca iletişimde aksaklıklar büyüyecek, baskılar artacak diyebiliriz.
Venüs Yay burcuna yeni giriş yaptı. Dolunayın akabinde kadınlarla ilgili yasa düzenlemeleri yapılabilir. Kadınlara verilen bazı haklar düzeltilme gibi dursa da kısıtlamalar getirebilir.
Uranüs ve Mars arasındaki açı kazaları karşı uyarı niteliğinde, özellikle kol, bacak, kafa kırılmaları yaşanabilir. Trafikte dikkatli olmamız gereken bir dönem.
Dolunaya kare açısı olan Neptün zehirlenmelere karşı hassas bir süreci vurguluyor. Eğlence ortamlarında sahte içkilere karşı dikkatli olunuz. Aynı zamanda baca tıkanmasından kaynaklı zehirlenmelerde gündeme gelebilir.
Dolunay kapanış enerjisidir. Bizlerde sonbaharı bitirdik. Önümüzde sert ve soğuk bir hava kış var. Yağışlar şimdilik yağmur olarak, birkaç hafta içinde kar ve fırtınaya çevirerek devam edecektir. Rahmetli Babannem “yavrum soğuğa kabadayılık sökmez “ derdi. Bizler için hazır zamanı; kalın giyinmek, ıhlamur tarzı sıcak içecekler, doğalgaz faturasına bütçe ayırma vb. önerilebilir. Fakat lütfen, lütfen çevremizdeki ihtiyaç sahibi insanları, sokaklardaki hayvanları, kuşları da görmezden gelmeyelim.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi