3. Teknik direktör

Ayhan Taşçı yazdı

24 Kasım 2015 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir
         Söylenecek çok şey yok. Değişen hiçbir şey de yok. Yönetim aynı, Futbolcu aynı, Çalışanlar aynı, Taraftar ve Basında aynı. Değişen tek şey, sezon başından bu yana gelişleriyle hep umut tazeleyerek günü kurtarmak adına “gereğini yapacağız ”diyen 3.Teknik direktör.
         Şunu asla unutmayalım, kişiler gelip geçicidir. Kalıcı olan ise kurumlardır. Kişiler, yönetimine talip oldukları kurumu idare şekeli ile, iyi ya da kötü bir şekilde anılırlar.
        Gidişat kötü, durum vahim…
        Birilerinin, bu gidişata dur demesi için mutlaka sorumluluk alması gerekiyor. Yönetim kurulunun, kötü gidişata dur demek adına 3.Teknik Direktör değişimine gitmesi sorunu çözmediğine göre “şapkalarını” önlerine koyma zamanı geldi. Her mağlubiyetten sonra bir sonraki maçı alırız düşüncesi, hem yönetime, hem de bu şehre zarar vermektedir.
        Bir maçı kazanabilmeniz için, birçok  “iç ve dış” faktörün yan yana gelmesi ile olur. Bunlardan en önemlisi Takım olabilmek adına, yönetim ve futbolcuların bir birilerine olan güvenleridir.
         Takımın saha içinde maçı kazanabilmesi için ise, çok iyi mücadele etmesinin yetmediği gibi, çok iyi hücum yapması da yetmiyor. İyi hücumun yanın da, çok iyi de savunma yapması gerekiyor.
     Torku Konyaspor mağlubiyeti bizi üzdüğü kadar, inanın Türkiye de futbolu seven her kesi üzmüştür.
        Çünkü Spor Toto Süper ligin Eskişehirsporsuz tuzsuz bir yemek kadar lezzetsiz olduğunu biliyorlar. Eskişehirspor hem içerde, hem de deplasmanlar da en renkli ve coşkulu taraftarına sahip.
       Önümüz de oynanacak Mersin maçı var. İnanıyorum ki! Bu taraftar ve bu şehir yine üzerine düşeni fazlası ile yapacaktır. Bize de, Anadolu’nun en büyük futbol gerçeği olan Takımımız ESKİŞEHİRSPOR’umuza başarılar dilemek düşer.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi