26 ağustos balık burcu dolunayı; şifa bendedir

AstroMah yazdı

26 Ağustos 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
26 Ağustos Pazar günü öğleden sonra gerçekleşecek Balık Burcu Dolunayı, tam anlamıyla şifa enerjisi müjdeliyor. Dolunay anında; kavuşum yapan gezegenlere, transptünyenlere, sabit yıldızlara, asteroidlere hep birlikte bakılınca bugünün boşa geçirilmeyecek kadar kıymetli olduğunu görüyoruz.
Dolunay, yaşamlarımızda bir enerjinin sonlanması demektir. Dolunay doğum haritamızda hangi eve düşerse, o alanda sonlanma yaşacağımız anlamına gelir. Mesela, ilişkiler-ortaklıklar evimizde gerçekleşen bir dolunay ile ortaklığımız sonlanabilir, sevgilimizle ayrılabiliriz. Bunları yorumlamak için doğum haritamızın doğru bir şekilde çıkarılmış olması gerekir.
Bitiş ve sonlanma sözcükleri kulağımıza korkucu gelebilir. Oysaki İlahi sistem denge üzerine kurulmuştur, yeni başlangıçlara yer açmak için bitmesi gereken enerjiler her ay yaşantımızdan çıkıp gitmektedir. Bu dolunay, haritamızın hangi evde gerçekleşecekse orası şifalanarak sonlanma yaşanacak demektir.
Biz ne yapalım? derseniz, öncelikle şifa enerjisinin bedenimize, ruhumuza akması için istemeyi bilmeliyiz. Son yıllarda akım haline gelen, moda enerji çalışmalarından bahsetmiyorum. Gittim, verdim parasını aldım enerjiyi diyorsanız, çok da doğru bir yaklaşımda değilsiniz.  Rabbimiz; Kuran-ı Kerim de birçok ayette belirttiği üzere, kendi nurundan insanoğluna üflemiştir. Yani bizlerin hepimizin içimizde büyük bir enerji zaten bulunmaktadır. İşin ehli hocalardan yeri ve zamanı gelince yardım alınabilir. Ama bu özel günlerde kendi içimizdeki ateşi yakmayı bilmeliyiz.
Karadutu hepimiz biliriz, hani yiyince elimiz yüzümüz her yerimiz leke leke olur. İşte o lekeleri temizlenin yolu kendi yaprağıyla ovalamaktan geçer. Bizlerinde ruhunun şifası, yine kendi içimizdedir. Yeter ki doğru yerde aramayı bilelim.
Dolunay günü; tuzlu su ile duş alabilir, meditasyon yapabilir, dua edebilir, rahatlamak için 7 defa İnşirah Suresini okuyabilir-dinleyebilir, bitmesini istediğiniz enerji ne ise ona niyet edebilir (hastalığımız, borcumuz, hayatınızdan gitmesini istediğimiz insan), içinizdeki enerjiyi kendimize akıtmaya çalışabiliriz.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi