21 Mart Terazi Dolunayı... Dengeleyen kaos!

“Hayat, tutmak ve bırakmak arasındaki dengeyi sağlamaktır.’’ RUMİ

20 Mart 2019 08:42
A
a
Sütiş Eskişehir
Terazi Dolunayları , ilişkilerimiz, yaratıcılığımız ve finansal durumlarımız konusunda artık yarar sağlamayan şeylerin serbest bırakılması veya yeniden düzenlenmesi, gözden geçirilmesi için mükemmeldir .
Koç(GÜNEŞ) / Terazi (AY) ekseninin temaları: Savaşa Karşı Barış; Rekabet ve uzlaşma; Ben sana karşı. Koç burcu bireyi ve bağımsızlığı kutlar; Terazi adalet, denge, eşitlik ve adalet arar. Dengelenmen için bazen şimşekler çakabilir. Sakin ol ve akışta kal. Duygularınla, mantığını harmanlamayı öğren. Unutma her şey zıttı ile var olur bu dünyada ve de korkma her şey tekamülün için. Yaşa, geç. Önemli olan kendi etik ve ahlak ilkelerine uygun davranman. Kendi saygını elden bırakmaman. Bu Dolunay 21 Mart 2019 Tarihinde 0º Terazinin 1.dekanında gerçekleşir. Dolunay, Sabit yıldız Markeb’le aynı hizadadır. Markeb yıldızı ; geniş bilgi, güçlü bir zihin ve ruh, eğitim çalışmaları, ticaret ve yolculuklarda refah ve huzur verir. Dolunay’a en yakın enerji Uranüs ile olan stresli etkileşimdir. Bu dolunay sizi karamsar ve huzursuz edebilecek gerilimi getiriyor gibi gözükebilir fakat aynı zamanda birçok şey arasında sevgi ve para için heyecan verici fırsatlar da sunacaktır. *Güneş ile Chiron arasındaki yakın etkileşim eski duygusal yaraları tetikleyebilir. Bu Dolunay, yaralarımıza, üzüntülerimize ışık tutuyor. Bize nerede yarım ve yaralı kaldığımızı gösteriyor. Chiron , yaralı şifacıdır. Yaranın olduğu yerde şifacılık kabiliyetimizin de olduğunu bizlere öğretmiştir. Yaranı gör, sev, kabullen ve yaranı anla. Ne anlatıyor kabuk bağlamışken tekrar kanayan o yara ? Dolunaylar bitişleri, sonlanmaları anlatıyor ise belki de bu dolunayda bitmiş gözüken ama aslında hala içeriden kalbe sızan o yarayı temizleme vaktidir.
*Bahar Ekinoksu ile gerçekleşen bu Dolunay ; tamamlanmayan bir eksiklik hissi verebilir. Hayatınızdaki bitiş çizgisini geçmek için son bir güç, nefes, motive gerektiren bazı şeyleri tanımlamaya var mısınız? (Dolunay, bir önceki yeni ayda gerçekleştirdiğimiz, harekete geçirdiğimiz eylemlerimiz ile ilişkilendirilir. 6 Mart Yeni Ayında hedeflerinize yönelik neler başlattınız tohum attıysanız, 21 Mart dolunayı hasat zamanıdır. Bu dolunay ise 5 Nisan tarihine kadar etkisi iki hafta sürer .)

AY_ URANÜS (150°Birleşmeyen açı)

Dolunay’ın Terazi teması ile ilişkilendirdiğimizde bu açı ; Duygusal dengesizliği kışkırtabilir ve ilişkilerimizde hoş olmayan sürprizlerle bizi şok edebilir. *Uyku ya da yeme düzeniniz bozulabilir. Evde beklenmedik bir olay ya da bir aile üyesinin tuhaf davranışı size kendinizi güvensiz hissettirebilir.
*Gerginlik sebebi ; anneniz, kızınız, kız kardeşiniz, başka bir aile üyesi veya hayatınızdaki belirli bir kadın ile ilişkili olabilir. Karmik bir dengesizliği düzeltmek için bazı konuların düzeltilip, konuşulmaya ihtiyacı vardır. *Entresan veya sizde heyecan yaratan yeni biriyle tanışabilirsiniz. Anında çekim hissetmek mümkündür fakat hayat akışınızda bir miktar bozulmaya neden olabilir veya mevcut bir ilişkiniz varsa onu bozabilir. Dikkat etmekte fayda var Merkür Retroyu size sık sık hatırlatmam gerekebilir. *Dürtüsel hareket etme eğilimine sahip olabiliriz. Yeni bir şeye başlamadan önce sonuçlarını düşünmek için biraz zaman ayırmalıyız o konuya. *Her türlü duygularımızı ifade edecek sağlıklı bir kanal bulamazsak yanlış konuşmalar ve yanlış ifadeler ile sonrasında pişman olacağımız şeyler yaşayabiliriz. En sağlıklı kanal bana kalırsa gökyüzünün bu karışık trafiğinin farkında olup bir süre susmaktır. Elbette her ne kadar kendinizi zorlarsanız zorlayın bitmesi gereken biter, laf ağızdan çıkar ve yerine ulaşır. Yine de tedbirli olmakta fayda var unutmayın.
Eğer gergin bir gündeminiz var ve siz kendinize söz geçirip, her şeyi bir kenara bırakıp yalnız kalmayı seçiyorsanız; Kendinizi kucaklayın, sezgisel yönünüzü takip edin ve eğer yapabiliyorsanız yetenekleriniz ve maddi manevi zenginliğiniz ile başkalarına hizmet edin. Kendinizle meşgul olduğunuzda ve gökyüzünün enerjisini dengelemeyi başardığınızda daha hafif adımlarla gelip geçip gidecektir Dolunay . Günlük aktivitelerinizi yaşam amacınızla mümkün olduğunca uyumlu hale getirmeye yoğunlaşırsanız zihninizi kemiren enerji vampirleri yok olacaktır. Plüton açıları neyse ki uyumludur! Bu bize bazı atılımlarımızda yardımcı olabilir, daha kolay değişime uyum sağlayan, kucaklayan ve direnmeyen bir enerjide olabiliriz. Pluto Mars arasındaki Kontakt ayrıca daha fazla serveti ve gücü yaratmamıza, projelendirmemize yardımcı olabilir. Cesaret gücü yoğun bir şekilde kendisini hissettirir.
Jüpiter’in Merkür ile olan sert etkileşimi, kendinizi gözünüzde fazla büyütmemeniz için, kibir içinde yalnızca kendi yolunuzu tek doğru yol saymamanız için uyarıyor. Bu gölge etkiden kaçınabiliyorsanız, olumlu tarafı ile Jüpiter özelliklerini ; heyecan verici yeni maceralar başlatmaya, yeni bilgiler ile farkındalık kazanmaya ve yaşamı zenginleştiren iç görülerinizi başkalarıyla paylaşmaya yönlendirebilirsiniz. Venüs ve Mars arasındaki sert etkileşim gerginliği arttırıyor ancak zorlu bir görünüm olmasına rağmen bazı tetikleyici, harekete geçirici olumlu yönleri de vardır. Başarılı olmak için hırslı olmak ve fırsatları değerlendirmek için mücadele gücü de söz konusudur. Bu etkileşim ile beraber ; Dolunay sizi hem sürpriz bir aşka yönlendirebilir hem de gergin ilişkilerin düzelmesi için sizi ateşe atar gibi gözüküp aslında olayları çözümlemeye yönlendirebilir. Eril ve dişilin birbirlerine karşı çekim gücünün yüksek olduğu bir dolunaydır aynı zamanda. Maratonda koşmaya hazırlanır gibi büyük adımlar atmaya hazırlanırken sırtımızdan bir el tutuyor. Düdük çaldı, yarış başladı. Tüm yarışmacılar son sürat koşmaya başladı bile ama bazılarımızın ensesinde ki o el bizi hareket ettirmiyor. Çaresizce debelenen böcekler gibiyiz. Sonra düşünüyoruz ki biz yarışmacı değiliz, seyirciyiz. Antrenmansız koşmaya çalışmak ; Merkür retroda hareket etmekle eş değer. Durun, enerjiyi hissedin ve doğru zamana kadar muhafaza edin. Doğru zamanda, antrenmanlı koşarsanız birinci gelebilirsiniz. Henüz vakit var. Şimdi ise dengelenme zamanı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi