2 Mart Başak Burcu dolunayı

AstroMah yazdı

2 Mart 2018 09:08
A
a
Sütiş Eskişehir
2 Mart ‘ta 11º Başak Burcunda gerçekleşecek Dolunay, bizlere bağımlılıklarından kurtul diyor. “Kurtul ki özgürleşebilesin.”
Ay, karşısına Juno-Güneş-Neptün-Merkür-Venüs-Şiron’u almış. Ne cesaret demi =) Ay herkese karşı, hemde Balık stelyumuna. Gelin inat etmeyip, ben haklıyım demeyip,  herkesi eleştirmeyip; karşımızdan gelen enerjiyi şifamız olarak alıp kabul edelim.
Bu enerji akışı oldukça kuvvetli ve “ben mükemmelim” derdirtecek kadar cüretkâr. Ama, karşısında güçlü bir o kadar da İlahi yardımla donanan stelyum var. İnat edip, büyük hüsrana uğramak mümkün yani.
Dolunaylar bitiş enerjisi taşır. İçinizden neyi şifalandırmak geçiyorsa, neyle yollarınızı ayırmak geçiyorsa, yıllardır boşa inat ettim artık vazgeçiyorum dediğiniz ne varsa bu enerjiyi alın ve o alana şifa olarak uygulayın.
Aksi takdirde; Ay, Zosma Sabit Yıldızı kavuşumu yanlışa sürükler. İhtiraslara kapılıp, hatalar yaptırabilir. Bu sabit yıldız kavuşumu; ahlaksız olayların duyulabileceği, depresyonların tetiklenebileceği, bencil davranışlara muhatap olabileceğimizi gösteriyor. Allah’tan Satürn güzel bir açıyla bu bölgeye çeki düzen verecek gibi duruyor.
Değişken aks bu kadar aktif olunca, değişim kaçınılmaz. Peki nasıl değişirim, derseniz. Aslında gökyüzü İlahi Aşka güveni vurguluyor. Güvenip teslim oldukça, özgürleşmeyi vurguluyor.
Günü birlik aşklarla kıyaslamayın lütfen, Mevlana canını vererek yanıp kül olan Pervane’yi dahi gösteriş yapmakla itham eder. Ve der ki;
“Mumun aşkı, pervaneninkinden farklıdır. Mum, başında bir ateşle yanar, içindeki ipin ateşini söndürmek için suya ihtiyaç duyar. O su gözyaşıdır. Mum damla damla gözyaşı akıtır ama ateşi söndüremez. Ta ki tükenene kadar. Kendi  akıttığı gözyaşları içinde erir ve gözyaşları içinde boğulur tükenir. İçindeki  ipi de yanar biter.
Pervane olmak belki daha kolay. Onun aşkını herkes anlar ama mumun aşkını pek anlayan olmaz. Sevilenlerin aşıklara gönül verişleri gizlidir. Hani Leyla der ya: “Mecnun olmak kolay” diye. Leyla’nın aşkı gizlidir. Mecnun’un ki ise davullu zurnayladır, aşikardır.”
İlahi aşka ulaşmak kolay değildir, o niyetle yola çıkmanın huzuru bile maddi dünyamız için ışık olabilir.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi