18 Aralık Yay Yeniayı

AstroMah yazdı

18 Aralık 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
18 Aralık Yay burcu Yeniayı,  yılın son yeniayı olacak. Aynı zaman da, yeniaylar başlangıç enerjileri taşırken bu Yeniay istisnai açılar içeriyor. Zira, Yay Burcunda Galaktik Merkezin göbeğinde olan Güneş-Ay ikilisine; Satürn, Venüs, Merkür, Cupido stelyumu kavuşum yapınca başlayacak olan her şey bitişler getirecek mahiyette.
İlahi Sistemde tesadüf yoktur. Bu Yeniay; zamanlaması, kavuşumları, açıları bizlerin 2018’e arınarak girmemiz için ne gerekiyorsa onu yapıyor.
Yeniayın gerçekleşeceği ev 12. Ev; zodyağın en gizli, en kapalı en girift evi. Sakladığımız, alttan alta iş çevirdiğimiz alan burası, şimdi ki Yeniay ile işte tüm bu halının altına attığımız pislikler açığa çıkacak, herkes gerçekleri öğrenecek.  Özellikle birilerini kandırdıysanız, güven verip boşa çıkardıysanız, inanç suistimalleri yaptıysanız, vay halinize…
Yeniaya Uranüs’ten gelen iyi açı ile bu yaşanacakların aslında çok olumlu sonuçları olacağını gösteriyor. Bir de Chiron karesi var ki; yaralarımızı kanatacak, canımızı acıtacak nitelikte.
Aslında aneritik dereceli Satürn o alanı 2,5 yıldır adım adım takip edip, her defasında uyardı, sinyaller yolladı. İnsanoğlu olarak çoğumuz; iyilikten anlamadığımız için, son defa tokadı patlatıp öylece çekip gidecek.  Yine orada olan Retro halindeki Merkür ise bu olayları geçmişte denediğimiz ama başarılı olamadığımız için, ihtarın tekrar geldiğini söylüyor. Jüpiter’in kavuşum yaptığı sabit yıldız ise sorunların, olayların büyüyerek ortaya çıkabileceğini gösteriyor.
2018’den önce hepimiz son bir virajdan geçeceğiz.  Yeniayın Galaktik Merkezle kavuşumda oluşu, Jüpiter’in Akrepte oluşu İlahi Sistemin müdahalesinin geç olmayacağını gösteriyor.  Levh-i Mahvuzda kayıtlı ne varsa hesabı sorulacaktır. Dünya üzerinde; nerede bir haksızlık yapılıyorsa er yada geç hesabı sorulacaktır. Şimdi sakin olarak olanları seyredelim. Ok yaydan çıktı, artık geri dönüşü olmaz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kısaca vatan aşıgı görev adamı şair ruhlu 10 Ocak 2018 10:18

merhabalar cok kıymetli gönül dostu. çaglayan ırmaklar gibi deli ruhum bir okadarda kalender vede usturuplu arzularım beklentılerım var benım yenı yıla dair.güçlünün degil haklının kazanacagına inandığım savaşlarım oldu nacizane ömrüm boyunca.Beklentılerim için daha da çalısacagım savasacagım elbette yenmiş olan haklarımı kazanacagım .ben kı vatan sevdalısı görev adamı güzel bı anadolu ınsanı olarak en azından bı mevkıyı hakettıgıme ınanıyorum haşa bu egoluk bı ıstek degıl hızmet askımı daha buyuk kıtlelere hıssettırmek daha fazla faydalı ıs yapmak adınaydı ama olmadı be. .hakkım yenıldi örselendim yadırgandım ama bir kez bile isyan etmedim görevin tam merkezındeyken kırsallara sürgün gitti yüreyım ...herne olursa olsun yaşamak güzel kuşların kanat çırpışları, agustos böceğinin yılın en verımlı mevsımdekı tembelliği bile güzel kısacası hayat çok güzel .paylaşmayı bılelım yeterkı,... esen kalın dostlar..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi