Mahkeme salonunda şok sözler: Silahımdaki mermileri ablana boşaltırım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mahkeme salonunda şok sözler: Silahımdaki mermileri ablana boşaltırım!
A
a

Eskişehir’de eski sevgilisini birlikte öldürdükleri iddia edilen kadın ve kardeşinin yargılandığı davada, mahkeme heyeti tanık ifadelerini dinledi. Dosyaya sunulan telefon görüşmesi kaydında maktul Murat Dal’ın sanık Selçuk Ö’ye, “Silahımı aldım. 14 tane mermi var. Yemin olsun 14’ünü de ablana boşaltırım” şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir’de eski sevgilisini birlikte öldürdükleri iddia edilen kadın ve kardeşinin yargılandığı davada, mahkeme heyeti tanık ifadelerini dinledi.  Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci celsesinde tutuklu sanıklar Deniz Ö. ve Selçuk Ö. duruşma salonunda hazır edildi. Duruşmaya maktul Murat Dal’ın yakınları ile taraf avukatları katıldı.

“SÜREKLİ PARA İSTEDİ, TEHDİT ETTİ”

Mahkeme heyeti duruşmada olaya ilişkin 2 tanığın ifadesini dinledi. Tanık olarak dinlenen sanık Deniz Ö’nün kızı Merve Kaplanlar, “Murat Dal ile annem sosyal medyadan tanıştılar. Kısa süre sonra maktul annemden sürekli para istemeye başladı. Bir süre sonra ailece Murat ile görüşmek istemediğimizi söyledik. Bunun üzerine dayımı darp etti, kardeşimin bisikletini parçaladı ve defalarca tehdit etti” dedi.

“EVİNİ YAKARIM”

Maktul ile sanık Deniz Ö’nün kiracı olarak yaşadıkları evin sahibi B.S. ise tanıklığında, “16 ay boyunca kiracımdılar. Önceki süreçte bir sıkıntı yaşamadım. Bir ara maktul Murat bana, ‘Kontratı boz, evi bana geçir. Sonra evi bana ver. Eğer ona verir, bana vermezsen evini yakarım’ şeklinde tehditte bulundu. Birkaç kez telefon konuşmalarımızda Deniz’e zarar vereceğini söylüyordu. Sıkıntılarının ne olduğunu bilmiyorum ancak para meselesi gibiydi” diye konuştu.

“14 MERMİYİ BOŞALTIRIM”

Mahkeme heyeti başkanı, dosyaya sunulan sanık Selçuk Ö’nün kaydettiği maktul Murat Dal ile telefon görüşmesi dökümünün bazı kısımlarını okuyarak, kaydın sanığa ait olup olmadığını sordu. Sanık Selçuk Ö, kaydı kendisinin aldığını söyledi. Telefon görüşmesi kaydında maktul Murat Dal’ın sanık Selçuk Ö’ye, “Silahımı aldım. 14 tane mermi var. Yemin olsun 14’ünü de ablana boşaltırım” şeklindeki ifadeleri yer aldı. 

“TUTUKLUĞUN DEVAMI”

Mahkeme heyeti, sanıklar Deniz Ö. ve Selçuk Ö’nün tutukluluk hallerinin devamına hükmetti. İddia makamına, esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için süre verilmesine ve duruşmanın 6 Haziran’a ertelenmesine karar verildi.

Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi