Mahalle Ve Çarşı Bekçileri Araçtan Atılan Uyuşturucuyu Böyle Buldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mahalle Ve Çarşı Bekçileri Araçtan Atılan Uyuşturucuyu Böyle Buldu
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinde Mahalle Ve Çarşı Bekçilerinin Durumundan Şüphelenerek Durdurmak İstedikleri Araçtan Atılan Poşetin İçerisinden 39 Gram Metanfetamin Çıkarken, Olayla İlgili 4 Kişi Gözaltına Alındı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde mahalle ve çarşı bekçilerinin durumundan şüphelenerek durdurmak istedikleri araçtan atılan poşetin içerisinden 39 gram metanfetamin çıkarken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Olay, Bolvadin ilçesi Aliefendi mahallesinde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahallede devriye gezen mahalle ve çarşı bekçileri durumundan şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Aracın kendilerini görünce şoförün durmayarak kaçmaya çalıştığını ve aracın camından dışarı poşet atıldığını fark eden görevliler hemen aracın peşine düştü. Bri kaç metre sonra duran aracın içerisindeki 4 kişinin GBT sorgulamasını yapan mahalle ve çarşı bekçileri ardından otomobilin camından dışarı atılan poşeti de buldu. Yapılan in çeleme poşetin içerisindeki maddenin metanfetamin isimli uyuşturucu olduğu belirlenirken, araçta bulunan K.C., H.Y., A.K. ve R.S., isimli şahıslar gözaltına alındı. Olay ardından ele geçirilen metanfetaminin 39 gram olduğu tespit edildi.
Gözaltına alınan şahısların işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi