Maçta bağış toplanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Maçta bağış toplanacak
A
a

Eskişehirspor taraftarları maddi anlamda dar boğazda olan kulüpleri için bir kez daha harekete geçti. Bugün oynanacak Osmanlıspor maçı öncesi taraftarlardan bağış toplanacak. Bu paralar ise futbolculara verilecek

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, “Kulüpte işler her geçen gün daha da kötüye gitmektedir kulübün erzağını bile karşılayamaz halde bir yapı var. Daha sayacağımız binlerce sebep ortada bu gün bile Şehri Sevda grubu karınca kararınca bir meblağ topladı ve Eskişehirspor'a teslim etti. Bu bağlamda Osmanlı maçı girişinde kulübümüzün 5’er liralık bağış makbuzlarımızla beraber tribün girişlerinde görevlendirilecek arkadaşlarımız bekleyecektir. 5-10-20 ne destek vermek isterseniz. Kapıda makbuz karşılığı yardım toplayacağız ve bu toplanan parayı da maç sonu Bizim çocuklara teslim edeceğiz. Bu çocuklar bizim çocuklar diyorsak sahip çıkmak boynumuzun borcu olmalı. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya ve yarın destek olmaya davet ediyorum” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESKISEHİRSPOR 4 Kasım 2018 11:00

Şimdi ne kadar para toplandığı nasıl kayıt altına alınacak? Bu paraların futbolculara verilecegini kim söylüyor ? Eğer para toplanacaksa hesap numarası açsınlar bu hesabı da kamuoyuyla paylaşsınlar toplanan paraların miktarı belli olsun bunlarda kamuoyunun önünde futbolculara paylaştırılsa daha iyi olmazmı? Bu tip süreçler klübü iyice bitirir, yönetim çıkartıp cebinden parayı verememişmi.?

0 35 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi