Ahmet Ataç 15 02 2024

LPG tankından çıkan şoke etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç LPG tankından çıkan şoke etti!
A
a

Eskişehir’de, bir aracın içerisinde yapılan aramada boş olduğundan şüphelenilen LPG tankı içerisine gizlenmiş vaziyette 400 gram afyon sakızı uyuşturucu madde ile plastik şişe içerisinde 70 gram morfin ele geçirildi. 

Sütiş Eskişehir

Edinilen bilgilere göre, olay dün gece saatlerinde Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak'ta meydana geldi. Aldığı bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri R.D., M.Z., ve A.B. isimli şahısların içerisinde bulunduğu araçta arama yaptı. Aracın içerisindeki LPG tankından şüphelenen ekipler çeşitli araç ve gereçlerle tankı kesti. Şüphelerinde yanılmayan ekipler kestikleri tankta bin 400 gram afyon sakızı uyuşturucu madde ele geçirdi. Aramalarda ayrıca plastik şişe içerisinde 70 gram morfin bulundu. 

Öte yandan şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilirken, M.Z. isimli şahıs savcılıktan serbest bırakıldı. R.D., ve A.B., isimli şüpheliler ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıktan sonra ceza evine gönderildi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi