Ahmet Ataç 15 02 2024

“Pazaryeri İlçesini Anlatan “Sonbaharda Pazaryeri” Fotoğraf Yarışması Ödülleri Törenle Verildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç “Pazaryeri İlçesini Anlatan “Sonbaharda Pazaryeri” Fotoğraf Yarışması Ödülleri Törenle Verildi
A
a

Pazaryerinde Sonbahar Fotoğraf Yarışması 1

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, İlçe Kaymakamlığı, Pazaryeri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan “Sonbaharda Pazaryeri” fotoğraf yarışması sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Pazaryeri ilçesinde düzenlenen ve 4 kategoride yarışmacıların katılım sağladığı “Sonbaharda Pazaryeri” temalı fotoğraf yarışması sonuçlanırken, dereceye giren yarışmacılara ödülleri İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, Belediye Başkan Vekili Selami Özdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul tarafından gerçekleşen programda verildi.
Katılımın yoğun olduğu yarışmada vatandaşlar, kamu çalışanları, lise ve ortaokul öğrencileri Pazaryeri ilçesini sonbaharda anlatan birbirinden güzel çektiği fotoğraflar ile yarıştı.
İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, “Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün oluşturduğu “Sonbaharda Pazaryeri” temalı fotoğraf yarışmamızın bugün ödül törenini gerçekleştirdik. İlçe halkımızın yoğun katılım sağladığı yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini takdim ettik. Yarışmaya katılan katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, dereceye girenleri de tebrik ediyorum” dedi.
Dereceye giren fotoğraflar Pazaryeri Kültür Merkezinde sergilendi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi