Lise öğrencileri İsveç'e gitti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Lise öğrencileri İsveç'e gitti
A
a

Erasmus + Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA1) altında yer alan Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği projeleri ile ilgili Odunpazarı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Ebelik Hizmetlerinin Sunumunda Avrupa Standartlarına Ulaşma’" projesi kapsamında meslek dersi öğretmenleri ve öğrencileri Stockholm’de gözlem yapmak üzere İsveç’e gittiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Proje mesleki ve bireysel anlamda katılımcılara iyi yönde katkı sağlamak amacıyla gelişmiş bir ülkede ebelik hizmetlerini gözlemlemek, çalışmalarını yerinde deneyimlemek, ev sahibi ülkelerdeki gebe muayenesi ve takip sistemleri ile aile planlaması yöntemlerinin sunumunu izlemek, normal doğum eyleminin sezaryana tercih edilme bilincinin artırılmasını hedefliyor. Ayrıca mesleği uygulamada evrensel bir bakış açısı oluşturmak, AB ülkelerinde istihdam edilmelerini artırmak, dilsel yeterliliklerini ve türler arası diyaloğu arttırmayı da amaçları arasında yer alıyor. Öğrenciler, "Yaşam Boyu Eğitim Stratejisi Felsefesi" oluşturup farkındalık oluşturarak katılımcıların kendilerine güven, değerlilik duygusunu geliştirip kendilerine inanmalarını ve hedeflerini yükseltmeleri sağlanacak.

Proje çalışmaları Okul Müdürü Hüseyin Baş koordinatörlüğünde meslek dersleri öğretmeni Nezahat Perçem ve Hülya Kuşcu tarafından yürütülüyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi