Kütahyalı İş Adamı Dayalı Döşeli İki Dairesini Depremzedelere Tahsis Etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahyalı İş Adamı Dayalı Döşeli İki Dairesini Depremzedelere Tahsis Etti
A
a

Kütahyalı İş Adamı Dayalı Döşeli İki Dairesini Depremzedelere Tahsis Etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahyalı iş adamı Ali İhsan Özdemir, dayalı döşeli iki dairesini depremzedelere ücretsiz olarak tahsis etti.
Özdemir, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde Malatya’daki evleri yıkılan iki aileyi, Kütahya’nın Yoncalı Mahallesi’ndeki iki dairesine yerleştirdi.
Eşi ve evlatlarıyla birlikte iş adamının tahsis ettiği dayalı döşeli daireye yerleşen depremzede Mehmet Perçin, "Ali İhsan Özdemir beye gerçekten minnettarım. Dayalı döşeli dairesini bize tahsis etti. Allah kendisinden ebeden razı olsun" diye konuştu.
Kütahyalı hayırsever iş adamı Ali İhsan Özdemir, "Bu kardeşlerimize sahip çıkmamız lazım. Rabbimin bizlere emanet ettiği dayalı döşeli bu iki daireyi mağdur olan iki aileye tahsis ettim. Bu kardeşlerimize kapımızı, yüreğimizi ve evimizi açmamız lazım. Bu kardeşlerimiz bizlere emanet. Çok şükür depremzede kardeşlerimize devletimiz sahip çıkıyor ve gereğini yapıyor. Ama bizim de üzerimize düşeni yapmamız lazım. Bu kardeşlerimizin evleri vardı. 80 saniyede yok oldu. Aynı durum bizlerin de başına gelebilir. Ben özellikle Kütahyalı hemşehrilerimizden rica ediyorum; Kütahya’ya gelen depremzede kardeşlerimizle hasbihal etmelerini istiyorum. Onların buna ihtiyacı var. Onlara hal hatır sorulması da önem arz ediyor" dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi