Kütahyalı İki Kardeş Biriktirdikleri Parayı Depremzedelere Bağışladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahyalı İki Kardeş Biriktirdikleri Parayı Depremzedelere Bağışladı
A
a

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde 9 Yaşındaki Nazmiye Azra Özalp Ve 7 Yaşındaki Şaziye Bulem Özalp Kardeşler, Kumbaralarında Biriktirdikleri Paraları Depremzedelere Gönderdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde 9 yaşındaki Nazmiye Azra Özalp ve 7 yaşındaki Şaziye Bulem Özalp kardeşler, kumbaralarında biriktirdikleri paraları depremzedelere gönderdi.
Pazarlar Belediye Düğün Salonu’nda, 10 ilin etkilendiği depremde zarar görenlere yönelik açılan yardım kampanyasına vatandaşların yoğun desteği sürüyor. Kahramanmaraş meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremi televizyonda izleyen Nazmiye Azra ve Şaziye Bulem Özalp kardeşler, ailesine kumbarasında biriktirdiği paraları deprem bölgesine göndermek istediğini söyledi.
Bunun üzerine kardeşi Nazmiye Azra ve Şaziye Bulem Özalp kardeşler kumbarasını deprem bölgesine yardım olarak gönderilmek üzere Pazarlar Belediyesi yetkililerine teslim etti. Paraları sayan görevlilerden 410 TL’lik makbuzunu alan yardımsever çocuklar bu şekilde kendisini iyi hissedeceğini söyledi.
Kumbarasındaki paraları depremzedelere gönderdiği için mutlu olduğunu belirten Özalp kardeşler, “Biriktirdiğimiz harçlıkları Deprem bölgesindeki kardeşlerimize gönderiyoruz. Depremle ilgili gelişmeleri televizyondan izledim. Oradaki kardeşlerime bir nebze de olsa katkı sunmak istedik" dediler.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi