Kütahya Valisi Ali Çelik, Togg’Un Direksiyonuna Geçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya Valisi Ali Çelik, Togg’Un Direksiyonuna Geçti
A
a

Kütahya Valisi Ali Çelik, Togg’Un Direksiyonuna Geçti

Sütiş Eskişehir
Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili Togg’un direksiyonuna geçen Vali Ali Çelik, “İleriye dönük daha iyi işler yapabileceğimize dair büyük bir motivasyon. Umarım tüm yollarda binlerce Togg olur. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Kütahya Valisi Ali Çelik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca tanıtım için gönderilen 43 KTY 43 plakalı, “Gemlik” renkli Togg’un direksiyonuna geçti. Vali Ali Çelik’e eşi Neziha Çelik ile Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da eşlik etti.
Kütahya Valiliği önünden hareket eden Vali Ali Çelik, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobiliyle Zafer Meydanı’nda tur attı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Vali Çelik, Togg’un üretimiyle gurur duyduğunu belirterek, "Çok güzel, gurur verici bir gün. Bizim adımıza, kişisel anlamda da çok mutluluk verici bir an. Umarım tüm yollarda binlerce Togg olur. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

“Gençlerimiz için bir rol model olacak”
Vali Çelik, daha iyi işler yapmak için büyük bir motivasyon hissettiklerini söyledi ve Togg’un gençler için örnek olacağını belirtti. Gençlerin her alanda milli, yerli malzemeleri ve teknolojiyi kullanma konusunda yüksek motivasyona sahip olmaları gerektiğini dile getiren Vali Çelik, “Gençlerimizin başaramayacağı hiçbir şey yok. Yeter ki umudumuzu, heyecanımızı, gayretimizi hiçbir zaman kaybetmeyelim” dedi.
Vali Çelik, konuşmaların ardından vatandaşlarla sohbet ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi