Ahmet Ataç 15 02 2024

Kütahya Şehir Merkezindeki Mezarlıklar Yenilendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya Şehir Merkezindeki Mezarlıklar Yenilendi
A
a

Kütahya Belediyesi, Şehir Merkezinde Bulunan Hıdırlık, Ahi Erbasan, Musalla, Sultanbağı, Ahi Evran, Çelebi Ve Şehir Mezarlıklarının Tamamını Yeniledi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya Belediyesi, şehir merkezinde bulunan Hıdırlık, Ahi Erbasan, Musalla, Sultanbağı, Ahi Evran, Çelebi ve Şehir mezarlıklarının tamamını yeniledi.
Belediyeden yapılan açıklamada, "Altyapı, ulaşım, çevre, spor tesisleri gibi yatırımlarla geleceğin Kütahya’sını inşa eden Kütahya Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çerçevede, şehir merkezinde bulunan tüm mezarlıklarda başlatılan bakım, onarım ve yeniden imalat çalışmaları tamamlandı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kütahya Belediyemiz, şehir merkezindeki Hıdırlık, Ahi Erbasan, Musalla, Sultanbağı, Ahi Evran, Çelebi ve Şehir Mezarlıklarının tamamında yürüyüş yollarının imalatı, mezarlık duvarlarının onarımı, tamir işlemleri, ferforje imalatları ve musalla taşlarının eksik olanları yapıldı. Ayrıca Şehir Mezarlığı’nda sıfırdan abdesthane imalatı ve hizmet binası inşaatı tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi. Çelebi Mezarlığı’nda ise dış duvarların tamamı boyandı ve korkuluklar tüm mezarlığı kapsayacak şekilde tamamlandı. Hemşehrilerimizin ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri için talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımız sürecek" denildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi