Kütahya Şehir Hastanesi İnşaatı Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya Şehir Hastanesi İnşaatı Devam Ediyor
A
a

Kütahya Şehir Hastanesi İnşaatında Mimari, Elektrik, Mekanik, Tesisat Ve Altyapı Çalışmalarının Devam Ettiği Bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında mimari, elektrik, mekanik, tesisat ve altyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Toplam 150 bin metrekarelik alan üzerine yapılmakta olan Kütahya Şehir Hastanesi’nde odaların 159’unun tek kişilik, 136’sının ise çift kişilik olarak dizayn edileceği öğrenildi.
Hastane tamamlandığında 15 ameliyathanesi, 79 yoğun bakım yatağı, 13 diyaliz ve 14 kemoterapi koltuğu ile hizmet vereceği vurgulandı. Şehir Hastanesi’nde her branştan 152 polikliniğin, fizik tedavi ve rehabilitasyonda ise 20 polikliniğin hizmet vereceği dile getirildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, "Hastane inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En kısa sürede bu hastanemizin içine gidip vatandaşlarımızın kaliteli hizmet almasını sağlayacağız. Kütahyamız çok modern bir hastanemizle buluşacak. Sadece burada değil, Yoncalı’da da 100 yatak kapasiteli hastane inşaatımız devam ediyor" dedi.
Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi’nde yapımı devam eden Kütahya Şehir Hastanesi, İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından havadan da görüntülendi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi