Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Personelinden Kızılay’A Kan Bağışı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Personelinden Kızılay’A Kan Bağışı
A
a

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Personelinden Kızılay’A Kan Bağışı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm birimlerin katılımıyla kan bağışı kampanyası gerçekleşti. Kan bağışına Orman Bölge Müdürlüğü personeli yoğun ilgi gösterdi.
Türk Kızılay’ı Kütahya Şubesi tarafından Orman Bölge Müdürlüğünde kurulan stant da Bölge Müdürü Hasan Keskin başta olmak üzere idari ve teknik personelin yanında orman muhafaza memurları ile orman işçileri de kan verdi.
24 ünite kan bağışı yaparak Türk Kızılay’ına destek olan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli, kan vermenin insanlık görevi olduğunu belirterek, bu konuda duyarlı davranılması gerektiğinin önemine dikkat çektiler.
Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Türk Kızılay’ının çalışmalarına Orman Bölge Müdürlüğü olarak katkıda bulunduklarını, yaptıkları kan bağışlarıyla ihtiyacı olan insanların sağlığına kavuşmasına yardımcı olmanın yanı sıra, kendi sağlıkları için de olumlu bir adım atmış olduklarını belirtti.
Kan bağışı kampanyasına katılan tüm personele duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Müdür Hasan Keskin, Türk Kızılay’ı Kütahya Şubesi personeline de emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi