Kütahya’Da Verem Eğitimi Ve Farkındalık Haftası Ödül Töreni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da Verem Eğitimi Ve Farkındalık Haftası Ödül Töreni
A
a

Kütahya’Da Verem Eğitimi Ve Farkındalık Haftası Ödül Töreni

Sütiş Eskişehir
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğünün Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası çerçevesinde düzenlemiş olduğu ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, ödül töreninde yaptığı konuşmasında veremle ilgili açıklamalarda bulundu. Dr. Şenkul, Kütahya’da veremle savaşı anlattı ve dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Daha sonra protokol üyeleri tarafından öğrencilere ödülleri verildi. Kompozisyon dalında il birincisi olan Hisarcık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşe Korkmaz yazdığı kompozisyonu törende okudu. Kompozisyon salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.
Üniversite hayali olan kompozisyon dalında il birincisi Ayşe Korkmaz, tören sonrası öğretmenleriyle birlikte Kütahya Dumlupınar Üniversitesini ziyaret ettiler. Ayşe Korkmaz ve öğretmenlerini makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Ayşe Korkmaz’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektör Uysal, Korkmaz’a kendi yazdığı kitabını hediye etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi