Kütahya’Da Tgk Başkanlar Kurulu Toplantısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da Tgk Başkanlar Kurulu Toplantısı
A
a

Kütahya'da Tgk Başkan Kurulu Toplantısı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGF) Başkanı Genel Başkanı Nuri Kolaylı, yönetim kurulu üyeleri ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile birlikte, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.
Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde Kütahya’da gerçekleşecek olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 25. Başkan Kurulu öncesinde, TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyeleri ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti.
25. TGK Başkanlar Kurulu’nu Kütahya’da yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Başkan Kolaylı, üç gün süre ile hem Kütahya’yı yakından tanıma fırsatı bulacaklarını hem de gazetecilerin sorunlarını masaya yatıracaklarını söyledi.
Türkiye’nin farklı illerinden gelen gazetecileri Kütahya’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Işık, gazetecilerin Kütahya’yı tanımak için iyi bir fırsat yakaladıklarını ifade ederek, ’Hoş geldiniz" dedi.(EFE-)
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi