Kütahya’Da Köpeklerin Ve Yaban Hayvanlarının Zehirlenmesiyle İlgili İnceleme Başlatıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da Köpeklerin Ve Yaban Hayvanlarının Zehirlenmesiyle İlgili İnceleme Başlatıldı
A
a

Kütahya’Nın Tavşanlı İlçesi Tunçbilek Beldesinde Sahipsiz Köpeklerin Ve Yaban Hayvanlarının Zehirlenmesiyle İlgili Olarak İnceleme Başlatıldığı Bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek beldesinde sahipsiz köpeklerin ve yaban hayvanlarının zehirlenmesiyle ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.
Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, Tavşanlı Tunçbilek beldesi Yaylacık mevkiinde sahipsiz köpeklerin ve hayvanların zehirlenmesi ile ilgili olarak Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Doğa Koruma İlçe Müdürlüğü ile bahse konu bölgede yapılan incelemede, 2 köpek, 1 tilki ve 2 kuş cinsi hayvanın öldüğünün tespit edildiği belirtildi.
Açıklamada, “Olay yerinde bulunan ve zehirli olduğu değerlendirilen tavuk kemiği parçaları ve zehirlenen hayvanlara ait numuneler Bornova Veteriner Araştırma Enstitüsüne gönderilmiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Timi (HAYDI), Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Olay Yeri İnceleme Timi ve Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığından teşkil edilen özel ekiplerle hassasiyetle araştırmalara devam edilmektedir” denildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi