Kütahya’Da İlk Kez Düzenlenen ’Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ Renkli Görüntülere Sahne Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da İlk Kez Düzenlenen ’Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ Renkli Görüntülere Sahne Oldu
A
a

Kütahya'da Süslü Kadınlar Bisiklet Turnuvası

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen ’Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bu şehirde, dünyada nerede ne güzellik varsa, görmeye devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler gibi daha farklı sürprizlerimiz olacak” dedi.

Şenlikte Kütahyalılara seslenen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Eğer yaşadığımız şehre sahip çıkar, gelecek nesillere daha iyi bir kent bırakmayı hedeflersek, birçok güzellikleri hep beraber yapabiliriz. Bugün sizlerle ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte bunlardan birisi. Kütahya’yı dünya kenti yapmak istiyorsak, dünya gibi düşünmek zorundayız. Böyle bir etkinliğe katılarak bizlere güç verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Işık, bu tür etkinliklere sivil toplum kuruluşlarının paydaş olmasının önemli olduğunu ifade ederek, “Düzenlediğimiz etkinliğe sivil toplum kuruluşlarımızın paydaş olması bizleri mutlu ediyor. Sevgili gençler, bu şehri dönüştüreceğiz. Her şeye ve herkese rağmen sizlerle dönüştüreceğiz. Kütahya Belediyesi sizlerin. Bizler bugün varız, yarın yokuz. Şehrin sahibi şehrin sakinleridir. Şehir olmanın yolu bu tür etkinlikleri düzenlemektir. Bu etkinliğe katılan bütün gençlerimizi ve hemşehrilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu şehirde, dünyada nerede ne güzellik varsa, görmeye devam edeceğiz. Bu tür etkinlikler gibi daha farklı sürprizlerimiz olacak. Katılımlarınız için teşekkür ediyor, hayırlı etkinlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Etkinliğin başlamasıyla bisikletliler, belediye binasından Zafer Meydanı’na, oradan da Şehzadeler Parkı’na pedal çevirdi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi