Kütahya’Da Ev Yangını, Bir İtfaiye Eri Elektrik Akımına Kapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da Ev Yangını, Bir İtfaiye Eri Elektrik Akımına Kapıldı
A
a

Kütahya'da Tek Katlı Evde Çıkan Yangın İtfaiye Ekipleri Tarafından Söndürülürken, Bir İtfaiye Eri Çalışmalar Sırasında Elektrik Akımını Kapılarak Yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’da tek katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, bir itfaiye eri çalışmalar sırasında elektrik akımını kapılarak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Gürz Sokak’ta bulunan evde yangın çıktı.Dumanları fark eden evdeki aile, panikle dışarı çıktı. Ailenin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Kısa süre sonra olay yerine intikal eden ekipler yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bu arada, İbrahim Atasoy isimli itfaiye eri elektrik akımına kapılarak yaralandı. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Atasoy’un sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile alevler kontrol altına alınırken, evdeki eşyalar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Ailenin fertleri sinir krizleri geçirirken, ekipler yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlattı.
Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Atasoy’un sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi