Kütahya’Da Ana Sınıfı Öğrencilere Ücretsiz Yemek Uygulamasına Başlandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da Ana Sınıfı Öğrencilere Ücretsiz Yemek Uygulamasına Başlandı
A
a

Kütahya’Da Ana Sınıfı Öğrencilere Ücretsiz Yemek Uygulamasına Başlandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’da okulların yeniden açılmasıyla birlikte anaokulları, uygulama sınıfları ve bünyesinde ana sınıfı bulunan okullarda eğitim gören öğrencilere ücretsiz yemek hizmeti verilmeye başlandı.
Kütahya Şeker İlkokulu ana sınıfında gerçekleştirilen ücretsiz yemek dağıtımına katılan İl Milli Eğitim Müdür Hasan Başyiğit, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen anaokullarında haftada 5 gün ücretsiz yemek uygulamasına 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemiyle beraber bugün ilk ders zilinin çalmasıyla bu uygulamanın başladığını söyledi.
Müdür Hasan Başyiğit,” Okul mutfağında yemek hazırlama imkanı olan anaokullarımız ile bünyesinde anasınıfı bulunan okul ve kurumlarımızın mutfak ihtiyaçları için ilgili okullarımıza gerekli destekler yapıldı. Kendi mutfağında yemek hazırlaması mümkün olmayan okullarımızın beslenme hizmetini Milli Eğitim Bakanlığına bağlı meslek liseleri ve öğretmenevleri ile yemek hazırlayan diğer kamu kurumlarından satın alınarak tedariklerini sağlıyoruz. Bugün başlayan bu yemek hizmetimizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu hizmetten emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi