Kütahya'da 400 temizlik personeli alınacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya'da 400 temizlik personeli alınacak
A
a

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Toplum Yararına Program kapsamında (TYP) 400 geçici işçi istihdam edileceği bildirildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Verilen bilgiye göre, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil Uçan ile İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’ in imzaladığı protokol gereğince: Program 3 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 27 Haziran 2019 tarihinde sona erecek. İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde çalışacak olan işçiler okulları bakım onarım ve temizlik işlerinde çalıştırılacaklardır. Toplum Yararına Program; bir iş ya da hizmetin gerçekleşmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin, çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek iş desteği sağlamak amacıyla düzenleniyor. 

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Kamil Uçan yaptığı açıklamada, istihdamda zorluk çekilen gurupların önleneceği programa yapılacak başvuruların 17 Eylül 2018 tarihinde başlayıp 21 Eylül 2018 tarihinde sona ereceğini hatırlattı. 

Kamil Uçan, Kütahya Merkezdeki seçmelerin 25 Eylül 2018 Salı günü Saat:10.00’ da Kılıçaslan Anadolu Lisesi Spor salonunda Noter huzurunda yapılacağını belirtti.
 
Uçan,” İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde de 25.Eylül 2018 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin belirlediği yerlerde seçmeler yapılacaktır. Programa ait giderler (Katılımcıların SGK primleri ve maaşları İŞKUR tarafından finanse edilecektir. Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğüne / Hizmet Merkezlerine şahsen müracaat ederek ya da www.iskur.gov.tr internet adresinden veya ALO 170 iletişim hattından yapılabilmektedir” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
nezahat 16 Haziran 2020 23:32

Ben uc cocuk annesiyim cocuklarima bakabilmek icin is ariyorum

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi