Ahmet Ataç 15 02 2024

Kütahya’Da “Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teydeb Destekleri’ Konulu Seminer

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da “Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teydeb Destekleri’ Konulu Seminer
A
a

Dpü’De “Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teydeb Destekleri' Konulu Seminer

Sütiş Eskişehir
Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek’in konuşmacı olarak katıldığı TEYDEB 1501-1507 isimli destekler için seminer düzenlendi.
FEF Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu’nda Mühendislik Fakültesi, Akıllı Sistemler Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (DPÜ ASTAM) ve Teknoloji Transfer Ofisinin (DPÜ TTO) iş birliğiyle düzenlenen seminere, konuşmacı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek’in yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, DPÜ ASTAM Müdürü Doç. Dr. Serdar Özyön, araştırma merkezlerinin müdürleri ve akademik personel katıldı.
Seminerde TEYDEB’in yapısı, verdiği destekler, 1501 ve 1507 başlıklı destekler ve bu desteklerdeki son yenilikler, iş akış şemaları, projelerin kabul ölçütleri, Başkanlığın verdiği diğer destekler, girişimcilik ve yenilikçilik kapasitesini geliştirme ve teknogirişim destekleri konusunda sunumlar yapıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi