Ahmet Ataç 15 02 2024

Kütahya’Da “Siber Vatan Programı” Sertifika Töreni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya’Da “Siber Vatan Programı” Sertifika Töreni
A
a

Kütahya’Da “Siber Vatan Programı” Sertifika Töreni

Sütiş Eskişehir
Zafer Kalkınma Ajansı ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen “Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı” çerçevesinde Sızma Testi Eğitimini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.
ZAFER’de düzenlene törene Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, iki kurumun temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Siber Vatan Programının ilk aşamasında Beyaz Şapkalı Hacker ve Temel Linux, ikinci aşamada ise 40 saatlik Sızma Testi eğitimleri alan öğrenciler, düzenlenen törenlerde ödüllerini protokol üyelerinden teslim aldı.
Üniversite düzeyindeki öğrencilerin eğitim ve yetenek geliştirme faaliyetleri uygulayarak siber güvenlik alanında kariyer planlamalarını teşvik etmek ve desteklemek amacıyla geliştirilen Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünün 2022-2023 Genç İstihdamı teması çerçevesinde hayatta geçirilmişti
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi