Kütahya Belediyesi’Nden Halka Aşure İkramı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kütahya Belediyesi’Nden Halka Aşure İkramı
A
a

Kütahya Belediyesi'nden Halka Aşure İkramı

Sütiş Eskişehir
Kütahya Belediyesi geleneksel aşure günü belediye önünde gerçekleşen tören ile kutlandı. Törende konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, birlik ve beraberlik mesajı vererek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Aşure günü nedeniyle Kütahya Belediyesi geleneksel aşure günü belediye bahçesinde vatandaşların ve il protokolünün katılımı ile gerçekleşti. Toplam 5 bin kişilik aşurenin dağıtıldığı etkinlikte, glütensiz aşure dağıtılarak, çölyak hastaları da unutulmadı.
Aşure gününün açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Bugün mübarek ayın mübarek günü. Aşure dağıtım günümüze hepiniz hoş geldiniz. Rabbim, bu mübarek aylar ve günler hatırına yaptığımız ve yapacağımız duaları ibadetleri kabul etsin. Bu günler güzel günler. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın duasının ardından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.
Törene Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi