Kurt neden kaybetsin?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurt neden kaybetsin?
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım’a delege seçim süreci hakkında konuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Delege seçimleri hakkında konuşan Kurt, “Tepebaşı’nda Ahmet Abi’nin dediği, Odunpazarı’nda bizim dediğimiz oluyor. Birileri kaybedince ‘Kurt kaybetti’ deniyor. Kurt neden kaybetsin?” diye konuştu.

Sandık sandık gezmem
Delege seçimleri devam ediyor. Her şeyden haberimiz oluyor. Seçimlere elbette müdahilim. Mavi Liste bizimdir. Bu konuda çok netim. Ama sandık sandık gezmem. Kimseyi arayıp ‘oy verin’ demem. Siyasi ahlaka aykırı tek hareketim yok.

Partinin temel taşıyım
Benim kongreyi almam lazım. Açık ve net… Belediye Başkanı, ilçe başkanıyla kavga etse hoş olur mu? Bunlar geçmişte hep yaşandı. 30 sene uğraştım bu yanlışları düzeltmek için. Ben partinin temel taşıyım. Bana sahip çıkılması lazım.

Neden karşıma alayım
Birileri kaybedince ‘Kurt kaybetti’ deniyor. Kurt neden kaybetsin? Zaten kentin yarısı karşımızda, partinin de yarısını neden karşıma alayım? Biz birbirimizi yenmekten zevk alan insanlar değiliz. Çok seçim kaybettim, ben bunları aştım.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26 es 22 Eylül 2017 01:12

Hamamda esnafiymış

0 0 Cevap Yaz
hamamyolu esnafı 19 Eylül 2017 15:55

Ozellıkle Hamamyolu projesi ile ilgili kim ne derse desin biz bölge insanı olarak çok memnunuz.Degil kentin yarısı tümü karsına gelse vız gelir tırıs gider başkanım.Biz Eskisehirliler seni yaptığın güzel islerinden dolayı seni hep destekleyeceğiz.

4 1 Cevap Yaz
goll 19 Eylül 2017 09:35

taş attı da kolumu yoruldu herkese mavi boncuk gerisi teferruat olmuş olmamış gelmiş gitmiş söz vermiş vermemiş yeter ki koltuk ta otursun şanı yürüsün

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi