Kurt çalışma arkadaşlarına teşekkür etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurt çalışma arkadaşlarına teşekkür etti
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Temizlik İşleri, Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek, personelin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Başkan Kurt, burada yaptığı konuşmada, “Odunpazarı Belediyesi yöneticileri olarak Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan memnunuz. Temizlik İşleri Personeli, çalışkan ve başarılı olmalarının yanı sıra Türkiye’ye de örnek bir hizmet veriyorlar. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kültür Müdürlüğümüz her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden güzel kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Eskişehir’i sanat alanında her yıl daha yukarı taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda sizlerin de emeği çok büyük, hepinize tüm Eskişehir halkı adına teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. 

Başkan Kurt, konuşmasının devamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün gerçekleştirdiği özverili ve başarılı çalışmalar için teşekkür etti. Başkan Kurt, “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz gerek OMEK gerekse Halk Merkezleriyle vatandaşlara büyük hizmetler sunuyor. Aşevi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek çıkarmak için canla başla çalışıyor. Bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere de değinen Başkan Kurt, “Bu ülkeyi 16 yıldır yönetenler artık yönetemiyor. Yönetemedikleri için erken seçim istiyorlar. Siz bu konuda doğru tercih yapmanız lazım. Sosyal Demokrasiyi, Atatürk’ü ve Cumhuriyeti hiçbir zaman unutmayın. Taşeron sistemiyle alakalı sıkıntılarınız var bunları biliyoruz. Her ne kadar kadroya geçmişseniz de bu kadro bizim dediğimiz kadro değil. Bu kadro uyduruk bir kadro, içi boş bir kadro, bunun bir tek çözümü var ‘Kamuda Taşeron çalıştırılamaz’. İşçiler arasında herkes aynıdır, eski işçi yeni işçi ayrımı olmaması lazım” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi