Kurallara Uymayan 58 Sürücüye 7 Bin 800 Lira Para Cezası Kesildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kurallara Uymayan 58 Sürücüye 7 Bin 800 Lira Para Cezası Kesildi
A
a

Afyonkarahisar’In Sandıklı İlçesinde Polis Ekipleri Tarafından Sürücü Ve Yayalara Yönelik Trafik Denetimi Gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 Saat Süren Denetimlerde 56 Araç Denetlenirken, Kural İhlali Yapan Sürücülere 7 Bin 800 Lira Para Cezası Uygulandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde polis ekipleri tarafından sürücü ve yayalara yönelik trafik denetimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 saat süren denetimlerde 56 araç denetlenirken, kural ihlali yapan sürücülere 7 bin 800 lira para cezası uygulandı.
Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik denetimi gerçekleştirildi. İlçe merkezindeki İstasyon Caddesinde gerçekleştirilen uygulamada ekipler evrak kontrolü ile emniyet kemeri uygulaması yaptı. Ekipler ayrıca durdurdukları araç sürücüleri ve yayları da maske konusunda uyarmayı ihmal etmedi. Yaklaşık 3 saat süren denetimlerde 56 araç denetlenirken, kural ihlali yapan sürücülere yaklaşık 7 bin 800 lira para cezası uygulandı. Denetimlerde ayrıca trafikten men edilen araç ve motosikletler ise çekici yardımı ile otoparka çekildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi