Kur’An Kurslarına Destek Amaçlı Bir Araya Geldiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kur’An Kurslarına Destek Amaçlı Bir Araya Geldiler
A
a

Kur’An Kurslarına Destek Amaçlı Kermes Düzenlendi

Sütiş Eskişehir
Bilecik’teki İl Müftülüğü yetkilileri, Kayıboyu Kur’an Kursu öğrencilerine destek amacıyla hayır için kurulan pazarda vatandaşlarla bir araya geldi.
Kayıboyu 4-6 yaş Kur’an Kursu yararına hayır için kurulan pazarda Bilecik Müftüsü Ali Erhun, din görevlileri, müftülük personeli ve vatandaşlar katılım gösterdi. İl Müftüsü Ali Erhun yaptığı bir konuşmada, “Kurslarımızda dinimiz İslam’ı hem de güzel erdemlerimizi öğrenip hayata taşıyacak öğrenciler yetiştirmeyi nasip eylesin, bu tür hayır için kurulan pazarlarda sadece maddi değil, manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir’’ dedi.
Yapılan konuşmanın ardından hayır için kurulan pazar açılışı gerçekleşti. Daha sonra misafirler pazarı gezerek alışveriş yaptılar. Din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve ailelerinin hazırladığı ikramların yanı sıra Kur’an kursu öğrencileri tarafından hazırlanan yöresel lezzetlerin satışa sunulduğu hayır için kurulan pazarda elde edilen gelir, öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacağı bilgisi verildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi