Kulübü kayyuma bırakacak halimiz yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kulübü kayyuma bırakacak halimiz yok
A
a

Kritik kongreye saatler kala Anadolu Gazetesi’ne konuşan Halil Ünal: “Ne zor günleri atlattık. Nerelerden geldik... Şu an o kadar kötü bir durum yok. Kulübü kayyuma bırakacak halimiz yok.”

Sütiş Eskişehir
ÖZEL HABER / ANADOLU GAZETESİ

Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım, Ünal ile telefonda görüştü.

Eskişehirspor’un mali durumu hakkında bilgi veren Ünal, “Kulübü 130 milyon borçla Mesut Hoşcan’dan devraldık. 116 milyon borçla Sinan Özeçoğlu’na devrettik. Şimdi 200-260 milyondan bahsediliyor. Geçen seneye göre daha kötü durumda değiliz. Hiç olmazsa elimizde bir takım var. Onu bunu kötüleyeceğim, hesap soracağım diye camiaya haksızlık yapılıyor. Kulübün itibarıyla oynanıyor. Bunu hiçbir zaman yapmadık. Yapmam da...” dedi.

Ünal, akşamki kongre için “Elbette kongreye geleceğim. Böyle bir zamanda takımı yalnız mı bırakalım? Ne zaman yalnız bıraktık? Konuşma da yapacağım. Sinan Özeçoğlu’nun devam etmesini isteyeceğim. Bu konuda ısrar edeceğim... Başkana şu ana kadar kimseye kısmet olmayan bir destek var. Listem yok. İyi bir divan oluşturacağız. Bir hafta yönetimi sağlayacak. Samsun maçına da gideceğim. Üç puan alıp geleceğiz” diye konuştu.

Ünal, borçlar için “Bu kulüp 100 milyona düze çıkar. Özeçoğlu’nun alacağı da dâhil... FİFA dosyaları deniyor... İki buçuk milyona puan silme cezası ortadan kalkar” dedi.

Ünal, görüşmeyi “Mübarek gün daha fazla konuşmak olmaz. Bu mübarek günde biz orada olacağız. Herkesin kandilini tebrik ediyorum” diyerek tamamladı.

Öte yandan İhlas Haber Ajansı / Eskişehir'in haberine göre bu hafta listenin yetişmeyeceğini ifade eden Ünal, "Bugüne hazırlıklar yetişmez. Bugün Divan oluşturacağız. Bir hafta divan yönetecek takımı. Daha sonra Eskişehirspor'u sahipsiz bırakmayacağız. Kayyuma geçmesine izin vermeyeceğiz. Gereken neyse elimizi büyük taraftarımızla birlikte taşın altına koyarak, bu zor günleri aşacağız" dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
girol 29 Kasım 2017 17:53

duymak istediklerimizi söyleyen tek adam .

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi