Kulübü kaostan kurtardık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kulübü kaostan kurtardık!
A
a

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, göreve geldiklerinden bu yana geçen 40 günlük sürede yaptıkları çalışmaların  genel bir değerlendirmesini yaptı. Erdoğan, 40 günlük zorlu süreçte “Kulübü kaostan kurtardık” dedi.

Sütiş Eskişehir
“5 dosyayı yeniden yapılandırdık”
Halil Ünal’ın kongrede yeniden başkan seçilmesiyle birlikte göreve gelen Sportif direktör İzzet Erdoğan, zorlu süreçteki özverili çalışmaları ile ilgili olarak, “ Yaklaşık 40 gün süren zorlu süreçte  FİFA da bulunan 5 dosyanın yapılandırarak  puan silme cezalarının önüne geçtik. TFF de bulunan 18 futbolcunun ödemelerini yaptık.  Tüm futbolcuları takımda kalmalarını sağladık. Bütün bunları Eskişehirspor’u  içine düştüğü  kaos ortamından biran önce uzaklaştırmak için yaptık” ifadelerini kullandı. 
 
“Kara bulutlar dağılıyor”
Açıklamalarına devam eden Erdoğan; “Kaybedecek hiç zamanımız yok. Sponsorlarla da bugünden itibaren yoğun bir görüşme içine girerek, kulübün içinde bulunduğu maddi krizden çıkarmak için de tüm gücümüzle çalışmaya başlayacağız.  Başkan Halil Ünal ile birlikte kulübü içinde bulunduğu kaos ortamından çıkardık.  Artık  geleceğe daha umutla bakıyoruz. Camianın üzerinde gezen kara bulutlar artık dağılmaya başladı” sözleriyle de son derece önemli mesajlar verdi.
 
“Huzuru bozmak isteyenler var”
Sportif Direktör Erdoğan, son günlerde bir gazetede çıkan ve camiada bu havayı bozmak için uğraşanların da olduğunu vurgulayarak bunlara büyük tepki gösterdi. Erdoğan bu konuda ise, “Eskişehirspor kulübünün yararına bir çivi çakan herkese teşekkür ederiz ve etmeye devam edeceğiz. Yanlışıyla, doğrusuyla birçok yönetici kulübe hizmet etmiş. Geçmişte  yapılan hatalardan ders alıp, bugün kulübü hedeflere nasıl taşırız, daha güçlü bir kulüp nasıl oluruz ona bakmalıyız” şeklinde konuştu.
 
“Kulübün itibarı için uğraşıyoruz”
Bizler yeni projeleri, sponsorlukları hayata geçirmek  için mücadele veriyoruz diyen Erdoğan açıklamalarına şöyle devam etti; “Kulübün itibarını düzeltmek için uğraşıyoruz. Şehre yeni değerleri kazandırmak için var gücümüzle çabalıyoruz. Ne var ki tamda  bu günlerde, birileri tarafından servis edilen haberler ile kulübün ve şehrin marka değeri düşürülmeye çalışılıyor. Camiamız ve taraftarımız bu tür haberlere itibar etmesin.”  
 
“Camiamız adına önemli gelişmeler”
Sponsorluklar hakkında yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak da bilgi veren      İzzet Erdoğan, “İstanbul’da önemli bir firmayla isim sponsorluğu görüşmem var.  Eskişehir’e yatırım yapmak isteyen önemli bir firma. Sponsorluğa sıcak bakıyorlar.  Salı günü de Eskişehir de reklam sponsorluğu için görüşmemiz olacak. Bunlar camiamız adına olumlu gelişmeler. İnşallah hayırlı sonuçlanır” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi