Küçük Yaşta Kur’An Kerim Okumayı Öğrendiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Küçük Yaşta Kur’An Kerim Okumayı Öğrendiler
A
a

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Mehmet Sayın 4-6 Yaş Kur’An Kursu’Nda Eğitimini Tamlayarak Kur’An-I Kerimi Okumaya Başlayan Öğrenciler Mezun Oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar İl Müftülüğü Mehmet Sayın 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitimini tamlayarak Kur’an-ı Kerimi okumaya başlayan öğrenciler mezun oldu.
İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için Kurs Öğretmeni Emine Öztoprak tarafından Mehmet Sayın Cami Kur’an Kursu’nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törende ilk olarak öğrenciler salavat eşliğinde sahneye çıktılar. Daha sonra Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyan öğrencilerin anneleri Kur’an-ı Kerime geçen çocuklarına taç taktılar. Anneler ve Kurs Öğretmeni Emine Öztoprak tarafından Kur’an-ı Kerim Kurusu Başarı Belgeleri teker teker takdim edildi. Daha sonra öğrenciler hep birlikte mezuniyet pastasını keserek ilahiler eşliğinde bir birleri ile sohbet ettiler.
Kursta 4 yaşını tamamlamamış öğrencilerden 6 yaşına gelmiş minik yavrulara kadar onlarca çocuk bu kadar küçük yaşta kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerimi okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşarken, veliler ise gözyaşlarını tutamadı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sehrimiz 7 Haziran 2022 18:08

Ta afyonkarahisar'ı gitmeye gerek yok Eskişehir'de müftülüklerimize bağlı 4 6 yaş grubu Kur'an kurslarında yüzlerce küçük evlat kur'an-ı Kerim öğreniyor şehrimiz adına güzel bir durumdur

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi