Kötü oynamadık ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kötü oynamadık ama...
A
a

CoK IyIydI Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Afyon’da oynanan Denizlispor hazırlık maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Çapa, “Genel olarak iyiydik. Kötü oynamadık, kazanma isteğimiz ve arzumuz çok iyiydi” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor kötü oynamadı
Fuat Çapa, “Biz rakibimizden daha kötü oynamadık bu bir gerçek. Pozisyon sayısına bakarsak biz daha net pozisyonlara da girdik. Ama tabii ki bir tarafta Rodellega diğer tarafta daha genç olan bir arkadaşla arasındaki fark ortaya çıktı. Bu aslında maçın özeti oldu. Yani bizim özellikle zaman zaman gereksiz topla koşmalarımız açıkçası bizi zora soktu. Aslında genel olarak iyiydik. Kampımızın son günü olması, 2 kampın üst üste vermiş olduğu yorgunluk vardı ama ona rağmen istek ve arzu çok iyiydi."

Başka hazırlık maçlarımız olacak
İyi duygularla kampı noktalıyoruz. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda bunların biraz daha üstüne koyacağız. Bugüne kadar kadromuzda olan herkese şans verdik. Ama bundan sonra ideal 11’e doğru gitmemiz gerekiyor. Bunu da bundan sonra oynayacağımız 2 3 karşılaşmada netleştireceğiz.  Türkiye Spor Yazarları Derneği Turnuvası iptal edildi. 10 Ağustos’ta Konyaspor maçı ile hazırlık maçı yapacağız. Bu maçın öncesi 4’ü ve 7’si 8’i gibi 1 veya 2 hazırlık maçı daha oynamak istiyoruz” dedi. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi