Ahmet Ataç 15 02 2024

Koronavirüse karşı Eskişehirspor maskesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Koronavirüse karşı Eskişehirspor maskesi!
A
a

Eskişehirspor taraftarı Hakan Öner, Koronavirüs nedeniyle maske takmanın zorunlu olduğu şu günlerde, özel hazırlattığı Es Es armalı Siyah-Kırmızılı maskeyi takarak hem önlemini alıyor hem de takıma olan sevgisini gösteriyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor taraftarı farkını ortaya koydu

Eskişehirspor taraftarı, ölümcül Koronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle maske takmanın zorunlu olduğu şu günlerde yine farkını ortaya koymayı başardı. Siyah-Kırmızılı renklere tutkulu olan Hakan Öner, takımına olan sevgisini,  maskesine işletti. Özel hazırlattığı Es Es armalı Siyah-Kırmızılı maske dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kendisi diktirtti

Kendisine telefonda ulaştığımız Hakan Öner, “Kendimi bildim bileli, bütün taraftarlarımız gibi ben de Es Es’e gönülden bağlıyım. Virüs salgınına karşı piyasadaki maskelerin son derece kalitesiz olduğunu görünce, kendime yıkanabilir kumaştan çift katlı ve astarlı maskeler diktirdim. Rengi tabi ki Siyah-Kırmızı olmalıydı. Üzerine takımımızın armasını işlettirdim. Bu maskelerle kendimi çok daha güçlü ve güvende hissediyorum. Tek dileğim Es Es'i tekrar lâyık olduğu Süper Lig'de görmek. Es Es'li olmak ayrıcalıktır. Tüm taraftarlarımıza sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi