Ahmet Ataç 15 02 2024

Korona Virüs Salgın Süreci Ve Aşılama Takvimi Ele Alındı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Korona Virüs Salgın Süreci Ve Aşılama Takvimi Ele Alındı
A
a

Afyonkarahisar’Da, Devlet Hastaneleri Başhekimlerinin Katıldığı Toplantıdan Kent Genelinde Ki Korona Virüs Salgın Süreci İle Aşılama Takvimi Görüşüldü.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da, Devlet Hastaneleri başhekimlerinin katıldığı toplantıdan kent genelinde ki korona virüs salgın süreci ile aşılama takvimi görüşüldü.
İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz sağlık yöneticileri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Online ortamda yapılan toplantıya, Devlet Hastaneleri ile ağız ve diş sağlığı merkezi başhekimleri katıldı. Hastanelerin genel olarak çalışmaları değerlendirilirken, salgın süreci ve aşılama çalışmaları da ele alındı. Kurumların ihtiyaçları, sorunları gibi konularda da fikir alış verişi yapan Korkmaz, özellikle salgın sürecinde, ihtiyaç tedarikinde ve hizmet sunumunda aksama ve sorun yaşanmaması için bütün sağlık kuruluşlarının sürekli iletişim halinde olmasının önemini vurguladı. Toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Şükrü Boz ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Muhammed Yeğit’de katıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi