Konyaspor, Eskişehirspor'u böyle karşıladı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Konyaspor, Eskişehirspor'u böyle karşıladı...
A
a

Eskişehirspor kafilesi hazırlık maçı için Konyaspor tesislerinde. Konyaspor sosyal medyadan bu mesajı paylaştı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kafilesi, hazırlık maçı için gittiği Konya'da Konyaspor tesislerinde. Konyaspor sosyal medyadan paylaştığı mesaj ile Eskişehirspor'u böyle karşıladı.
Karşılaşma öncesinde Eskişehirspor takım otobüsünün, Konyaspor tesisleri önünde fotoğrafını paylaşan Konyaspor resmi Twitter hesabından "Hoş geldin Eskişehirspor" mesajı tweetlendi.
Eskişehirspor Twitter hesabı da bu sıcak karşılamaya "Hoşbulduk" yanıtını verirken, iki kulübün taraftarları da bu mesajlaşmanın altında destek mesajlarını paylaştılar.


 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26nb64 24 Mart 2019 11:52

Fuat hocayı kaçırırsanız büyük bir hata edersiniz.Eleştiri dozu nefrete dönmesin.Bunu hep yapanlar var takımı düşünmek gerekiyor.

0 1 Cevap Yaz
Bülent

Çapa Hocayı eleştirenler zaten belli, Bizim Çocukların anababası benim çocuğumu oynat diye :) zamanında altyapıya nasıl girdikleri de böylecene belli oluyor. Bu gençler 19 maçta sadece ve sadece 16 gol atabilmiş, kalede 36 (!) top görmüş. Ve de 16.sırada kötü rüyalar görüyorduk 4 galibiyetcik ve 5 beraberlikle. Hele o genç bizim kaleci 20 maçta 40 gol yemiş :)) Allah bize sabır versin.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi