Ahmet Ataç 15 02 2024

Komite çağrıda bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Komite çağrıda bulundu
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Komitesi açıklamalarda bulundu. Komite şimdiye kadar destek verenlere teşekkür ederken, destek vermeyenlere ise tepki gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Süreci değerlendirdiler
Eskişehirspor Taraftar Komitesi, bugüne kadar geçen süreci değerlendirdi. Yapılan açıklamada, “Kulübümüzün durumu ortada bu güne kadar Eskişehir AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, ETO Başkanımız Metin Güler, EOSB Başkanımız Nadir Küpeli, ESO Başkanımız Celalettin Kesikbaş, Odunpazarı Belediye Başkanımız Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç ile görüşmelerimiz olumlu geçti ve hepsi bir şekilde destek olacağını belirtti.

Görüşmek istemediler
“Akabinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ile de görüştük. Ne yazık ki her projemize ricamıza bir bahane bularak bir şekilde kanunlar diye olumsuz cevap verdi. AK Parti Milletvekili şehrimizin evladı diye bildiğimiz Harun Karacan beyden randevu istedik. Bizimle görüşmek için haftalardır bir türlü müsait olamadı. Kısacası Eskişehirspor taraftarıyla görüşmek istemedi.”

Sorumlu onlar
“2015 yılında Mesut Hoşcan’ın devam etmemesini, tüm herkese söylememize rağmen tüm seçilmişlerimize rica etmemize rağmen, Yılmaz Büyükerşen ve Harun Karacan; o dönem Mesut Hoşcan’ı destekleyerek devam etmesini sağladılar. Kimse inkâr etmesin. Bugün Eskişehirspor bu haldeyse, kötü yönetimler kadar Yılmaz Hoca ve Harun Karacan’da bu durumdan sorumlulardır.”

Geri durmayın
“Bugün hiçbir seçilmiş atanmış ve taraftar geri duramaz... Bizlere “Gidin Nabi Hoca halletsin” mesajını verenler bulunduğu koltukları boşa işgal ediyorlar demektir. Bizlere şehre AĞABEYLİK yapacaklarını düşündüğümüz yerde bütün şehri hayal kırıklığına uğrattılar...
Eskişehirspor bugün kapanabilir. Ancak Eskişehir ilelebet var olacak. Evlatlarımız belki torunlarımız bu şehirde doğup büyüyüp yaşayacaklar.”

Herkes göreve
Buradan ayrıca AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, MHP Milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak, Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi göreve davet ediyoruz. Eskişehirspor yok oluyorken bu kadar sessiz kalmaları tüm şehrimizi üzüyor. Eskişehirspor’un içinde bulunduğu bu duruma sessiz kalan tüm seçilmişlerimizi istifaya davet ediyoruz…”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih 16 Ağustos 2018 12:57

Geçmişteki hataların ortakları ve destekçileri bu fotoğrafın içinde.Şimdi hedef saptırma peşindeler.Samimi değilsiniz ve hiçbir zaman bu taraftarı temsil yetkiniz yok!

0 17 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi