Komite Büyükerşen ile görüştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Komite Büyükerşen ile görüştü
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Komitesi Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile berabere geldi.

Sütiş Eskişehir
Komite yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor’un içinde bulunduğu duruma istinaden bir şey yapamayacağını belirtti” ifadelerine yer verdi.

Sorunlarımızı anlattık
Es Es’e destek arayışlarını sürdüren Eskişehirspor Taraftarlar Komitesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi. Komite yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’umuza nasıl bir destek olabileceğini ve neler yapılabileceğini sorduk. Eğer kulüp lisansı alınmazsa U-21 ile maçlara çıkacağımızı ve Eskişehirsporun puan silmeler transfer yasakları ve birçok sıkıntı yüzünden kapanacağını belirttik.”

Destekte bulunamayacak
“Büyükerşen kanunlar çerçevesinde her hangi bir yardım yapamayacağını bu sadece Büyükşehir’in değil kentin sorunu olduğunu, Eskişehirspor’a belediyenin hiç bir şekilde destek veremeyeceğini vermesinin de kanunsuz olduğunu belirtip Hükümet vekillerinin bu konuda daha faydalı olabileceğini onlarla görüşüp hareket etmemiz gerektiğini söyledi. Daha önce verilen desteklerin Eskişehirspor’a değil yöneticilerin alacaklarına gittiğini söyleyerek bir destekte bulunmayacağını beyan etti.”

Kulüp şirketleşmeli
“Yönetimlere güvenmediğini söyleyen başkanımıza, Sinan başkana da destek olunmadığını belirtmemiz üzerine Eskişehirspor’un şirketleşmesi gerektiğini belirtti. T S M plakalar gibi konularda yeni açılacak hastane çevresinde ihtiyaç olduğunu belirten komitemize, o konuda da belediyenin kanunen hiç bir şekilde Eskişehirspor’a kaynak olamayacağını ve bu projenin de hayal olduğunu belirtti.”

Söylemlere maruz kaldık
“Eskişehirspor tribünleri adına yola çıkan komitemiz yine Hükümet ve Belediyeler arasında “bir taraf belediye versin. Diğer taraf hükümet destek olsun” söylemlerine maruz kaldı. Kısacası Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor’un içinde bulunduğu duruma istinaden birşey yapamayacağını belirtti.Bir daha ki durağımız sayın Harun Karacan olacak ancak kendisi komitemizin görüşme talebine henüz karşılık vermedi.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatandaş 9 Ağustos 2018 15:03

aday olmayacağı söyleniyor, olmasın da zaten. kazım kurt olsun büyükşehir adayı. yoksa oy moy yok. ekmelettinden beridir devam eden chp genel seçim boykotum, yerele de yansır. (k kurt hariç tabiki de) 1-tamam taraftar komitesi bilmem nesi hatalı. yönetim hatalı. ama büyükerşen de hatalı deyince oooooo. ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok. izmir belediyesinin (muhaliftir kendileri) göztepeye harcadığına baksın. boşuna kıvırmasın. gaye hanıma bakıp ibret alsın. 2-halkın parası, halkın isteği doğrultusunda harcanır. evet, futbolcu gelirleri azami. ama bunun önüne başka şekilde ve başka yetkilere sahip insanlar geçebilir. halkın parası, porşe için değil, geçmiş borçlar için harcanacaktır. eskişehir halkının operaya mı? müzeye mi yoksa esese mi ilgi gösterdiği verilerle sabittir. buna kulak tıkarsan, senin eşşek heykelin gibi biz de stada büyükçe bir eşşek heykeli dikeriz.

6 5 Cevap Yaz
Birkan Atasayar 9 Ağustos 2018 12:35

Taraftar komitesi geçmişteki yanlışlara göz yumdu.Eski yönetimlerden sus payı aldılar.Şimdi kalkmış belediye başkanını hedef gösteriyorlar.Akıllarınca tavşana bak deyip kendi hatalarını örtüyorlar.

1 7 Cevap Yaz
2633 9 Ağustos 2018 11:14

Futbolcular porsche’ye binecek diye belediyenin, halkın parasını mı harcayacaktı? Futbolcular fedakarlık yapsın.

1 9 Cevap Yaz
Allı turnam 9 Ağustos 2018 10:31

Siz kıllı bacak alerjisi olan biriyle muhatap olduğunuzun farkındamısınız.

5 5 Cevap Yaz
Es 9 Ağustos 2018 09:26

Seçim zamanı oy isterler. Ama ESKİŞEHİRSPOR’a yardım istendiği zaman sayın başkan’ın Hep sebepleri var. Yardım yapan belediye başkanlarımız nasıl yaptı. Yeterki yardım yapmak istensin. Niyet önemli.

4 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi