Kızılay Kan Bağışı Tırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kızılay Kan Bağışı Tırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi
A
a

Kızılay Kan Bağışı Tırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Kızılay kan bağışı gezici tırına bağışçılar yoğun ilgi gösterdi.
Kızılay Kütahya Kan Merkezi Müdürü Dr. Mahmut Ulusoy, kan bağışında vatandaşların bu günlerde daha çok duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.
Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı’na gelen Kızılay kan bağışı tırında açıklamada bulunan Kütahya Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Mahmut Ulusoy, kış şartları ve pandemiden dolayı kan bağışında düşüşler yaşadığını ifade ederken şunları söyledi, " Kızılay tırı olarak ilçede 2 gün gönüllülerden kan bağışları alınacak. Bu kış soğuk hava şartlarından dolayı kan bağışlarında ciddi düşüşler yaşandı. Depolarımızda yeterli miktarda kan yok, o nedenle vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Tavşanlı’da bu ilgiliyi her zamanki gibi çok görüyoruz".
Kızılay gönüllüsü Hasan Hüseyin Akay ise, Cumhuriyet Meydanı’nda gönüllü arkadaşları ile birlikte broşür vererek kan bağışının önemini vurguladıklarını dile getirdi.
Bu arada, Kızılay Kan bağışı tırını Şoförler Odası Başkanı Ali Ağız ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek kan bağışında bulunmanın hayati öneme sahip olduğunu dile getirdiler.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi