Kız tarafı düğünü iptal edince...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kız tarafı düğünü iptal edince...
A
a

Aydın'da, kına gecesi yaşanan tartışma sonrası yapılması planlanan düğün, kız tarafının kararıyla iptal edilince damat, otomobilin önüne atlayarak intihara kalkıştı.

Sütiş Eskişehir
Aydın'ın Köşk ilçesinde, kına gecesi yaşanan tartışma sonrası yapılması planlanan düğün kız tarafının kararıyla iptal edilince damat Soner K., otomobilin önüne atlayarak intihara kalkıştı. Yaralanan Soner K., hastanede tedaviye alındı.

Köşk ilçesinde soğuk demircilik yapan Soner K. (24) ile Mehtap K. (23) 3 ay önce nikahlandı. Genç çift, dün yapılması planlanan düğün töreni için önceden hazırlıklara başladı.

DÜĞÜN SON ANDA İPTAL EDİLDİ

Geçen cumartesi günü kız evinde, kına gecesi eğlencesi yapıldı. Eğlencede gelin ile damat arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmaya bir ara aileler de katıldı, ama olay büyümeden yatıştırıldı ve eğlence devam etti.

Dün ise, düğün hazırlıklarını tamamlayan damat ve ailesi, gelini almak için kız evine gitti. Ancak Mehtap K.'nın ailesi, kızının Soner K. ile evlenmesine onay vermedi. Düğün iptal oldu.

DAMAT OTOMOBİLİN ÖNÜNE ATLADI

Hayalleri yıkılan Soner K., dün akşam alkol aldıktan sonra sinir krizi geçirdi. Soner K., Soğukkuyu Mahallesi'nden geçen Aydın- Denizli karayoluna çıkarak, yoldan geçen bir otomobilin önüne atlayarak intihara teşebbüs etti.

Otomobilin çarpması sonucu yaralanan Soner K., çağrılan ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Soner K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi