Kırşehir Belediyespor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kırşehir Belediyespor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Canlı yayın
A
a

2. Lig’de artık son 3 maçına çıkan ve önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor yarın Kırşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir
2021-2022 sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor ligin bitimine 4 hafta kala küme düşen ilk takım oldu. Geçtiğimiz hafta sahasında evinde Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Kırmızı Şimşekler artık son maçlarına çıkıyor. Es Es fikstür gereği son haftayı maç oynamadan BAY geçecek. Siyah Kırmızılı ekip ligdeki son 3 maçının ilkinde yarın Kırşehir’in konuğu olacak.
 
Kırşehir Belediyespor – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Maç saat 15.00’de başlayacak ve Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanacak.
 
Kırşehir Belediyespor – Eskişehirspor maçı hangi kanalda? Canlı yayın var mı?
Kırşehir Belediyespor ile Eskişehirspor karşılaşması ES TV ekranlarında yayınlanmayacak.
 
Kırşehir Belediyespor – Eskişehirspor maçını kim yönetecek?
Kırşehir Ahi Stadında saat 15.00’te oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Eskişehirspor mücadelesini Karabük Bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder yönetecek. Eskişehirspor’un ilk kez maçını yönetecek Belder’in yardımcıları ise Burak Gültek, Emre Doğu ve Mikail Cihangir olacak.
 
İşimiz artık bitti
Ligin 35’inci haftasında Kırmızı Şimşekler, yarın deplasmanda Kırşehir Belediyesi karşısında prestij maçına çıkacak. Saat 15.00’de başlayacak olan mücadele Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanacak. Siyah Kırmızılı ekip ligde kalan maçlarını kazanıp en azından prestij kaybı yaşamak istemiyor.
 
Berkay forma giyemeyecek
Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Berkay Tanır, yarın oynanacak olan Kırşehir Belediyesi karşılaşmasında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta Uşakspor ile oynanan mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Berkay kart limitini doldurdu. Berkay’ın yanı sıra Eskişehirspor’da sportif sakatlığı süren Onur Bayramoğlu’nun da forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi