Kırmızı Şimşekler Gazişehir’e bileniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kırmızı Şimşekler Gazişehir’e bileniyor
A
a

Ümraniyespor galibiyetinin ardından izin yapmayan Eskişehirspor, ligin 23’üncü haftasında yarın 16.00’da oynanacak Gazişehir FK hazırlıklarına başladı.

Sütiş Eskişehir
Ümraniye’yi unuttular
Kırmızı Şimşekler ligin 22. haftasında lider Ümraniye’yi deplasmanda 1-0 devirip haftanın en önemli 3 puanını almayı başardı. Öte yandan Eskişehirspor, bu galibiyeti hemen ardında bıraktı. Siyah-Kırmızılı ekibin aklında artık yarın Eskişehir’de oynanacak Gaziantep Gazişehir maçından başka bir şey yok. Gazişehir hazırlıklarına izin yapmadan başlayan takım, dün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yaklaşık 70 dakika saat süren çalışma gerçekleştirdi.
 
Şimşekler’e güveni tam
Antrenman ısınma hareketleriyle başlayıp serbest koşu ile sürdü. Ardından dar alanda iki takım olarak oyun oynayan ekip, antrenmanın son bölümünde taktik çalışma yaptı. Ümraniye maçında oyundan atılan ve Gazişehir maçında oynayamayacak olan Semih Güler de antrenmanda yer aldı. Oyuncularından Ümraniye maçını unutmalarını isteyen Teknik adam Yücel İldiz, futbolcularına güvendiğini bir kez daha belirtti.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi