Kırmızı Işıkta Geçen Sürücüyü Polis Dron İle Tespit Edip Yakaladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kırmızı Işıkta Geçen Sürücüyü Polis Dron İle Tespit Edip Yakaladı
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinde Kırmızı Işıkta Geçen Bir Sürücü Polis Ekiplerinin Dronuna Yakalandı. Işık İhlali Yaptıktan Sonra Uygulama Noktasını Fark Edip Ara Sokağa Girerek Kaçmaya Çalışan Sürücüyü Polis Dron Takibi İle Yakaladı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde kırmızı ışıkta geçen bir sürücü polis ekiplerinin dronuna yakalandı. Işık ihlali yaptıktan sonra uygulama noktasını fark edip ara sokağa girerek kaçmaya çalışan sürücüyü polis dron takibi ile yakaladı.
Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından ilçede sürücülere yönelik kırmızı ışık, emniyet kemeri ve cep telefonu denetimi yapıldı. Ekipler dron destekli denetimde durdurdukları sürücülerin ayrıca belge kontrollerini de yaptı. Denetimde kırmızı ışıkta geçen yabacı ülke plakalı bir otomobil ise polisin dronuna yakalandı. Işık ihlali yapan sürücü yol kenarındaki dubaları ve ilerisindeki uygulama noktasını fark edip kaçmak için ara sokağa girse de bunda başarılı olamadı. Dron ile sürücünün takibine devam eden polis ekipleri birkaç dakika sonra sürücüyü ara sokakta durdurup ışık ihlali yaptığı için 427 TL cezası kesti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi