Kır zincilerini Es Es'im!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kır zincilerini Es Es'im!
A
a

Lig maratonunda deplasmanda oynadığı son 4 maçtan 3 galibiyet, 1 yenilgi çıkartan, sahasında oynadığı son 4 iç saha maçından ise 3 yenilgi, 1 galibiyet alan Eskişehirspor, Adana Demirspor maçında sahasındaki kötü gidişe dur demek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, saha ve taraftarları önündeki kötü gidişe, cumartesi günü sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçında dur demek istiyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 galibiyet, 1 yenilgi alarak 9 puan toplayan Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadro, saha ve taraftarı önünde onadığı son 4 maçta ise tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

SAHAMIZDA KAYIP

Adanaspor ve İstanbulspor yenilgileri ile taraftarına büyük üzüntü yaşatan Eskişehirspor, Giresun karşısında aldığı galibiyet ile bir nebze de olsa teselli bulmuştu. Ardından son iç saha maçında Gazişehir'e 4-1 mağlup olan Eskişehirspor, 4 iç saha maçından sadece 3 puan çıkartarak, saha ve taraftar avantajını kullanamamıştı.

DUR DEME ZAMANI

Ligin 25.haftasında cumartesi günü sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak teknik kadro ve futbolcular, bu kez saha ve taraftarı önünde kayıp istemiyor. Taraftar ve saha avantajını bu sezon kullanamayan ve önemli kayıplar yaşayan Eskişehirspor, iç saha kabusunu bu maçta sonlandırarak, camianın Play-Off umutlarını arttırmak için sahaya çıkacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi