Kimler serbest kalacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kimler serbest kalacak?
A
a

Eskişehirspor’da 11 oyuncu sezon sonu serbest kalacak Dorukhan, Ofoedu, Bruno  gibi önemli oyuncular da bu listede yer alıyor.

Sütiş Eskişehir
GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
Eskişehirspor Kulübünde, yönetimi yeni bir zorlu süreç daha bekliyor. Göreve geldikleri ilk günden itibaren FİFA ve TFF dosyalarını çözmek için uğraşan ve sonunda rahat bir nefes alan Başkan Halil Ünal, şimdi de sezon sonunda sözleşmesi bitecek bazı futbolcularla, sözleşme uzatmak için çalışmalara başladı.

DORUKHAN’A YENİ TEKLİF
Geçtiğimiz günlerde Dorukhan Toköz’e sözleşme yenileme teklifi yaptığı öğrenilen Başkan Ünal’ın, yeni teklife sıcak bakmayan ve daha iyi şartlarda bir sözleşme isteyen oyuncuyla, tekrar görüşecek.

TOPLAM 11 İSİM SERBEST KALABİLİR
Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre, 31 Mayıs 2018 tarihi itibari ile, 11 oyuncu sözleşme yenilenmediği taktirde serbest kalacak. Dorukhan Toköz ile birlikte, Ofoedu, Bruno, Aykut Akgün, Kayacan Erdoğan, Semih Güler, Andaç Güleryüz, Hürriyet, Uğur İnceman, Semih Şentürk ve Bilal Aziz, serbest kalacak oyuncular.

BAŞKAN GÖRÜŞECEK
Diğer taraftan TFF’ye başvuran 18 futbolcunun ödemelerini yaparak takımda tutan ve gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan Başkan Halil Ünal, sezon sonunda bu isimler arasında yer alan önemli oyuncularla, önümüzdeki günlerde görüşecek yeni sözleşme teklifinde bulunacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi