Kılıçdaroğlu'ndan bayrak çağrısı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu'ndan bayrak çağrısı!
A
a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bütün vatandaşlarım, şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, iş yerlerimize Türk bayrağı asalım" dedi.

Sütiş Eskişehir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afrin'de 8 şehidin ve 13 yaralının olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin tabutuna Türk bayrağı sarıyoruz. Bütün vatandaşlarım, şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar evlerimize bürolarımıza iş yerlerimize Türk bayrağı asalım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından CHP Genel Merkezi'ne ve Kılıçdaroğlu'nun evinin penceresine Türk Bayrağı asıldı.


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Bütün vatandaşlarımdan şunu yapmalarını istiyorum. Kahraman ordumuza güveniyoruz, terörle mücadele konusunda başarılı olacakları konusunda hiçbir şüphemiz yok. Şehitlerimizin tabutuna Türk bayrağı sarıyoruz. Bütün vatandaşlarım, şehitlerimizi ebedi istirahatgahlarına yolcu edinceye kadar evlerimize, bürolarımıza, iş yerlerimize Türk bayrağı asalım." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından CHP Genel Merkezi'ne Türk Bayrağı asıldı. Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısına eşi Selvi Kılıçdaroğlu da destek verdi. Selvi Kılıçdaroğlu, Çukurambar'daki evlerinin penceresine Türk bayrağı astı.  

Öte yandan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu, gönderdiği kısa mesajlarla partililerden de ev ve işyerlerine Türk bayrağı asmalarını istedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi